(Android/iOS) Sonic Dash - Endless Running a csalások pénzt gyarapítanak
Feb 16, 2022 14:29:04 GMT -5
Post by bragunpilmepar on Feb 16, 2022 14:29:04 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Sonic Dash - Endless Running ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Sonic Dash - Endless Running IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ a csalások pénzt gyarapítanak ▞▞▞
▞▞▞ Sonic Dash - Endless Running 2022 version ▞▞▞
Az endless runner játékokat procedurálisan generálják, ami azt jelenti, hogy a tényleges csavarások teljesen véletlenszerűek, ... Sonic Dash .
a játék hibás. frissítve lett, és MINDENT elvesztettem. az összes karakterem, fejlesztésem, szakaszom stb. félúton voltam az árnyék felé, és már csak ő hiányzott, sugárhajtású, klasszikus és nagy. ha betegen kapom vissza a cuccaimat, adjon jobb értékelést. Szerk: ennyi idő után és még mindig nem kaptam vissza a cuccaimat, ezek a srácok nem törődnek a hibás játékukkal mindent elloptak tőlem.
Semmi új nem várható új karakterek. A futópályák és az akadályok ugyanazok maradtak. Alapvetően ugyanazt ismételgetve újra és újra. Szóval, mint általában, két csillag ☆☆. Szeretném, ha a futópályákat és az akadályokat, a különböző képességű karaktereket, mint például magasabbra ugrás, gyors/lassú futás, stb., nagymértékben átalakítanák. Szabadulj meg az állatbarátoktól. Elzárom a kilátásomat, ahogy futok, az állatok mindenfelé repkednek.
😀😃😄😁😆😅😂🤣😭🤗🤡💩🤑😎🤖👻🙈🙉🙊😺😸😹😻😼😽🙀 ♥ ️💘🧡❤️🧡💛💚💙🖤🖤💞💓💓
Nagyon jó nekem nagyon tetszik ajánlom masis töltse le
Sonic Dash - Endless Running Arkádové mco
Hát nem rosz
Temple Run a iPad App Információkhoz ... Az endless runner játékokat procedurálisan generálják, ami azt jelenti, hogy a tényleges ... Sonic Dash .
A helyzet az, hogy többre értékelnék, de a lassulásoktól kezdve egészen addig, hogy időnként újra kell indítanom a játékot a hirdetések lefagyása miatt, nem tudok 3 csillagnál magasabbra értékelni. Ha meg tudná javítani a hirdetés lefagyását, akkor sokkal többet élveznék, és 5-ösre értékelném.
Őrülten lemaradt. Körülbelül 1 képkocka 5 másodpercenként, és ahelyett, hogy megállna, amikor pág, megy tovább a normál játékmenetben, ami megnehezíti bármit is. Szeretem ezt a játékot, ha játszható platformon van, de ezt nem.
nagyon szórakoztató.
Nem tudom letölteni a játékot !!!pls help sega help
A Sonic Dash egy jó végtelen futójáték szilárd kezelőszervekkel és gyönyörű látványvilággal. Az egyetlen gondom a játékkal kapcsolatban, hogy gyakran összeomlik. Néha egy futás kellős közepén vagyok, és a játék úgy dönt, hogy rám száll. Kár, mert élvezem a reakcióalapú játékmenetet és a feloldható karaktereket. Ha a játék egy kicsit stabilabb lenne, akkor ez könnyen 5 csillagos minősítést kapna tőlem.
Kidob a játék,be sem tölt.... 😮😮😮
Egyszerű, addiktív időgyilkos. Nem ez a legkidolgozottabb vagy legkifinomultabb játék, de elég jól teszi a dolgát egy Sonic karakterekkel rendelkező futóversenyző számára. Nagyon sok a reklám, ami bizonyos mértékig érthető, de hajlamos arra, hogy minden szint/újrapróbálkozás után leállítsa a játékot. Nem vagyok nagy rajongója ennek, a várakozás az oka annak, hogy abbahagyom a játékot.
Nagyon jó játék. A most készült film miatt is nagyon feldobha a játékot.
A legjobb iPhone játékok a gyerekekkel játszani - Cikkek - 2021
Légy kényeztető!
Ez egy szar
EXE - Sonic the Hedgehog Trailer, but its a horror sonic exe játékok ... Race and run through epic courses in this top free endless runner game.
Ez rendben van számomra, de valamiért arra késztetett, hogy az első zónával kezdjem elölről. SEGA, és ha kérsz tőlem egy képernyőképet erről, akkor nem tudom, hogy őrült volt, hogy sok hirdetést leállítok, és újraindításkor egy hirdetést játszik le, az nem fair másokkal szemben.
Sonic Dash - Endless Running Árkádjátékok rcgq
Annyira lemaradt, hogy nem is tudom játszani a játékot. És amikor kiegyenesedik, a játék vezérlése nem fog működni annyira, hogy minden akadályba ütközz. Jobb volt az állatgyűjtő cuccok nélkül.
Videó nezes utan nem megy tovàbb a játék. Miért van ez? :/
Túl sok átugorhatatlan hirdetés jutalom nélkül. Úgy tűnik, véletlenszerű dolgok vannak beállítva, és mindig a legrosszabb mintájú jump and roll dolog, pl. be kellett gurulnom egy rönk alá, azonnal ugranom kell. Legtöbbször, amikor átugrom a törött oszlopokat a templomzónában, mindig lassú reakciót igényel, és később megteszi, hogy aztán megöljön.
Nemrég kezdtem el játszani ezzel a játékkal, de azt kell mondanom, hogy nagyon élvezem😊
Mr Bullet - Spy Puzzles Hlavolamy gqyk
A játék nagyon jó, de minden fejlődésem eltűnt, amikor a második napon játszottam vele. Már 10 fontot költöttem cuccok vásárlására is. Nagyon csalódott.
Ahányszor látok egy sonic filmet mindig letöltöm a játékot,és a sonic mesefilm nagyon jól sikerült még 2019-ben
Miért van ez a játék tele reklámokkal akkor is, amikor kisgyerekek játszanak??? Beállítottam azt a kort amikor a 6 évesem játszik és még rosszabbak a reklámok!!!!! És hacsak nem hiányzik valami, nincs lehetőség egyszerűen megvenni, így nincs hirdetés. Egyszerűen lehetetlenné vált játszani
Fúj
Ez egy nagyon jó játék
Sonic Dash - Endless Running Árkádjátékok gno
Ez a játék tényleg túl szép. Nagyon tetszik. De csak egy probléma van a hirdetésekkel
Jó játék nekem tecet😁
Sonic Dash - Endless Running Arcade fszg
Nemrossz
Maga a játék nagyon szórakoztató. Szeretnék egy lehetőséget vásárolni és letiltani a hirdetéseket. Az, hogy minden egyes futás után hirdetésre kell várni, gyorsan elöregszik.
Ez egy nagyon jó játék, de nem szeretem a házat, amikor az érmék kikerülnek onnan, szóval meg tudnád javítani
Ez jó
Imádom, de a szintek, amelyek sokszor lehetetlenek, megteszik
Évek óta játszom a játékkal, nemrég bejelentkeztem, és mindent elvesztettem, még a film sonic-ját is, és mindent elölről kell kezdenem. Próbáltam beszélni a supporttal is, és ugyanazt mondják, de semmi sem működik, szóval nagyon fáradt vagyok. szeretem ezt a játékot, de feldühít, hogy nem tesznek semmit, hogy segítsenek
Hát...nekem magától kilép még azelőtt,hogy elkezdeném a játékot!! :/ Úgyhogy még ki se tudom próbálni!!
Nagyon jó, sok animációt szeretek, de a tails nagyon közel áll a sonichoz, de ettől eltekintve ez a játék 10 a 10-ből, és én is szeretnék új karaktereket, kevésbé zavaró játékokat, valamint új főnököket és régi karaktereket, hála, mint a hatalmas tatu.
De töltsétek le nagyon jó