Post by bragunpilmepar on Feb 16, 2022 14:25:53 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Touchgrind Skate 2 ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Touchgrind Skate 2 IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ goljufije povečajo denar ▞▞▞
▞▞▞ Touchgrind Skate 2 2022 version ▞▞▞
Touchgrind Skate 2 Sport lao
Spomnim se, da sem to igral v Istoreju in na telefonu, ko sem bil majhen. Drugi skate parki niso stali veliko, zdaj pa stanejo 14 funtov, kar je za nas smešno. Kot rečeno, to popolnoma uniči igro in vidim, zakaj so ocene padle s 4,5 na 3,8. To je zelo razočaranje. Razumem, da morate nekako dobiti plačilo, vendar raje znižajte ceno na nekaj razumnega in tu in tam dajte nekaj kratkih oglasov, namesto da bi za nakup celotne igre postavili 14 £.
Nekaj časa je zabavno. Ko končate izzive in premagate svoj najboljši rezultat čez milijon, postane dolgočasno. Plačati morate nekaj dolarjev na zemljevid ali 7 dolarjev, da dobite paket zemljevidov za drsanje v katerem koli drugem kot brezplačnem, v katerem začnete, da napredujete dlje, da odklenete krove, kolesa, nalepke in trak za oprijem. Še vedno bom nekaj minut igral brezplačen zemljevid, nato pa nehal igrati, če bom moral za kratek čas biti zaposlen. Kmalu bom poiskal drugo aplikacijo za rolkanje.
Tako ima igra veliko pomanjkljivosti, kot so nastavki, ki niso najboljši in če želite narediti kakršen koli trik, morate pridobiti veliko višine, ki je ne morete narediti, ker je ollie premajhen in na rampah je skoraj nemogoče izvesti trike
Težko je obvladovati to je frustrirajoče, ni moja najljubša aplikacija. Raje bi porabil 2 $ za eno, za katero vem, da deluje
Najboljša igra, ki sem jo kdaj igral, po mojem mnenju so kontrole odlične in prav tako vse ostalo. V tej igri menim, da če dobiš določeno količino točk na tekmovanju, bi moral odkleniti nov skatepark.
Vsekakor ima vrednost ponovitve igre Triple "A", kot je Skate3, vendar naj govorijo vaši prsti. Edinstvene tematske strukture zemljevidov skupaj z nekaj hudobnimi trakovi za oprijem in krovi (funkcije plošče, ki jih lahko odklenete med igranjem [ZEMLJEVIDI V NAKUPU]) so naredile izkušnjo vredno razširiti, moral sem jo prenesti še enkrat in znova se veselim igranja! tudi po teh "nekaj letih" 😷
Vsakič, ko dobim nov telefon, ta igra želi, da ponovno kupim vse .... tega ne razumem. Pravzaprav je shranil vse moje dosežke in izzive, vendar nič ni odklenjeno. Zmeden sem. Precej sem končal s tem, ker ne bom vsega ponovno kupil zaradi hrošča ali karkoli hudiča se dogaja. Odstranjevanje, razen če so narejene spremembe.
Skateboard Party 3 Pro – Aplikacije v Googlu Play
Uživajte v akciji 1 na 1 proti tekmecem iz celega sveta !. naprave: Ipad. ... ANDROID INFO SKATE LIKE IN REAL LIFE TOUCHGRIND SKATE 2 FULL HACK MOD CHEATS
Touchgrind Skate 2 스포츠 ack
Ni pravo drsanje, če hočeš pravo drsalno igro, da bo drsalec bolj zabaven
Odlično, ampak moja težava je, da je treba izboljšati kontrole. Moralo bi biti kot pravo rolkanje. Težko se je obrniti in narediti nekaj trikov. Brez drugih težav. In tudi čaka na vašo novo igro skuterja.
Ta igra je smeti. Ko se poskušam premakniti, mi ne dovoli. Vse kar lahko naredim je, da sedim in gledam, kako moja žalostna mala rolka čaka, da se premakne. Prosim, če mi kdo pove, zakaj se to dogaja in kako to popraviti. Hvala vam.
Ne dovoli mi prenesti. Vsakič, ko poskušam prenesti, se pojavi okno z napisom installing in piše, da touchgrind 2 ni mogoče prenesti. čeprav imam na telefonu veliko prostora
Touchgrind Skate 2 اسپورٹس jsa
Plačaj 2 Igraj kajne? Vau, njegov P2P, ampak resno slab nadzor. Če je nadzor boljši, bi moral biti porabljen denar vreden ne tako
Super, vendar potrebuje še en brezplačen zemljevid. Plačal sem za en zemljevid in čez nekaj časa se nekako naveličaš Drugače pa super igra.
Res lepo, ko nimam mreže, to igram, ker je zabavno in obstaja veliko področij, ki nam pomagajo pri izvajanju trikov, je res všeč, vendar če dodate nekaj tehnologije, bo najbolje, da dodate na primer raketno pospeševanje v rolkah ali prihodnosti letenja rolke samo nasveti zato hvala ustvarjalcu 😁😀
Ta igra je super. Grafika je precej lepa, kontrole pa so kot tehnični komplet. Ljudje se pritožujejo, da je samo en zemljevid brezplačen. Ja, res je, ampak prvi zemljevid je v redu. Popolnoma priporočam to aplikacijo
Fish Bomb - Free Fish Game Arcades Arcade feqv
Želim si, da bi ji dal pet zvezdic. Všeč mi je ta igra, toda ko dokončaš vse izzive, res ne moreš dobiti novih plošč in ena raven postane dolgočasna, če bi lahko odklenil nekaj zemljevidov, potem bi igral več, vendar moraš kupiti vse
Vsakič, ko poskušam iti od leve proti desni na telefonu (in rolki), se zavira ali poskoči in obstaja veliko dodatkov IN res je bilo napak. Mogoče je samo moj telefon, toda igra je SLABA
Igra je slaba, kontrole ne delujejo in morate kupiti zemljevide, raje bi se igral z igračo, potem pa ta igra in navodila ne delujejo smeti ne priporočam
Meh, ok igra, fantje, trike je težko narediti, priporočam, da namesto tega dobiš touchgrind bmx... Všeč mi je, da je boljši razvijalci naslednja touchgrind igra naj bo bolj podobna tvoji bmx
verjetno najboljša freestyle skate igra, ki sem jo kdaj igral poleg trueskate. ljubite realizem, ki izhaja iz vsakega trika in kako ga oblikujete. 100% priporočam ljudem, ki se želijo naučiti, kako se oblikujejo nekateri triki, to zelo pomaga.
Touchgrind Skate 2 Thể thao xdg
Igra je zabavna, vendar moram plačati za zemljevide. Edini zemljevid, s katerim začnete, sčasoma postane dolgočasen.
kar naprej me je prisililo, da delam različne trike, kadarkoli poskušam narediti trik, kot ko sem poskušal doa kick flip, to je naredilo Ollieja
Super dobra igra tudi brez veliko oglasov, vendar za razliko od touchgrind bike 2 morate plačati za zemljevide in omejene trike. 2 stvari, ki mu manjkajo brezplačni zemljevidi ali zemljevidi, prisluženi s točkami, in možnost, da naredite več trikov in ročno, a na splošno super zabavno
Vadnice so bile grozne, grafika pa grozljiva!
To je dobra igra, toda vsakič, ko sem izvedel trik, se je pojavil oglas za rolko, ki bi zaustavil mojo igro in nisem mogel izvajati svojih trikov, nisem prepričan, ali je to samo funkcija v mojem telefonu, vendar sem poskusil izvesti enaka gibanja v drugih igrah in nič se ne zgodi.
Igra je enostavna, vendar traja nekaj časa, da se naučite trikov. To je vsekakor igra, ki bi jo priporočal in upam, da jo bo več ljudi preizkusilo, tudi grafika je neverjetno dobra.
Ta igra je neverjetna, ima toliko trikov in toliko za narediti, da je neverjetna super zabava in res dobro zasnovana My Brother and Me Obožujem igro in je tako zabavna, da bi jo lahko igral 4 tedne, razmišljam samo o tem igra je tako zabavna, samo toliko se je treba naučiti in narediti, kontrole pa delujejo dobro. Všeč mi je in ljudem, ki mislijo, da je bila igra slaba, ker je bilo nekaj narobe z njihovim telefonom, računalnikom ali tabličnim računalnikom, tega ne pusti slaba ocena, ker je dobra
Igra je na splošno neverjetna, vendar imam težavo v tem, da nimam denarja za nove parke. Mislim, da bi morali cene znižati na nič dolarjev.
Ne maram kontrolnikov, to je to, če jih lahko popraviš, to bi bilo super. Vzel sem si nekaj časa, da sem se ga naučil, vendar mislim, da si ne zasluži višje ocene od 3 zvezdic, zato če želiš boljšo oceno, popravi kontrole bom dobesedno naredil vse. Prosim, popravite kontrole, to je to.
Resnično obožujem to igro in postajam res dober v tej igri in zelo bi bil hvaležen, če bi se sovražniki kar umaknili glede te igre, toda moja težava številka ena v tej igri je, da vsakič, ko rešiš, izgubiš rezultat in bi res pomaga, če, ko rešiš, ko se ponovno pojaviš, ne izgubiš svojega rezultata
Igra je sprva zabavna in precej osvežujoča izkušnja v primerjavi z drugimi igrami, ki so me vabile že v prvi uri. čeprav igra čez nekaj časa postane dolgočasna in ponavljajoča se.
Različne težko obračanje in samo en zemljevid, razen če želite porabiti denar
to je najslabša igra, ki sem jo kdaj prenesel, kontrole sploh ne delujejo in vem, da delam prav, ker že 4 leta igram true skate and skate board party 2 in skate board party 3 in imam Samsung galaxy s10+, tako da ni zamika, ker je to majhna igra, zato je ne priporočam za nakup
razočaran, ko sem igral igro nekaj tednov, sem se odločil kupiti celotno igro, zdaj mesece pozneje dodajo še en park in želijo še 5 $? pffft