Post by bragunpilmepar on Feb 16, 2022 14:13:13 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Planet Bomber! ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Planet Bomber! IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kody glitch zasobów ▞▞▞
▞▞▞ Planet Bomber! 2022 version ▞▞▞
ZABAWKI
nudne niszczyć planety...
Planet Bomber! Zręcznościowe toh
O co e
Gra nie jest zła, ale ciągłe reklamy i absurdalnie drogie mikrotransakcje sprawiają, że ta aplikacja jest kompletnym żartem. Nie obwiniam programistów za to, że chcą niewielkiej rekompensaty za przyszłą pracę. Ale kiedy robisz grę tak małą i nieoryginalną. Nie możesz prosić ludzi o zapłacenie 130 $ za jedno z ulepszeń. Jest to godne ubolewania i mam nadzieję, że ten programista zostanie pozwany za wszystko, co zarobił.
Świetna gra!!!! Odinstalowany tylko z powodu spamu reklamowego. Dobra, fajna gra. Wiele sposobów na grę. Ulepszenia to świetna zabawa i mnóstwo możliwości powtórek. Reklamy na początku są łatwe w obsłudze, ale szybko stają się spamem. Do momentu, w którym nie możesz już grać w tę grę. Poważnie po 4-5 sekundach rundy pojawia się wyskakujące okienko aplikacji randkowej, które zmusza Cię do zamknięcia i ponownego uruchomienia gry. 4 czy 5 sekund?? Naprawdę?? Właściwie zamierzałem wydać pieniądze na tę grę po prostu dlatego, że to świetna gra! Ale nie będziesz mnie wymuszać
Gry gruchają. Dobra koncepcja. Jeśli nie zapłacisz za rzeczy, to po prostu przestanie się rozwijać, to tylko powtórzenie. Chciałbym zobaczyć przyszłą wersję.
Planet Bomber! आर्केड गेम ivpq
ciąg dalszy reklamy.
Często muszę ponownie ładować aplikację, ponieważ cała tablica ładuje się bez planety. Trudno zniszczyć galaktykę, gdy nie ma nic do zniszczenia.
Nie da się grać, co reklama ._.
To dobrze, dopóki reklama nie pojawi się znikąd i zapełni cały ekran bez możliwości wycofania się i nie zniknie
Gra jest tak uzależniająca, że sterowanie jest łatwe i. Gra nie opóźnia się tak bardzo, gdy odpalasz wszystkie twoje pociski
gra jestfejne po psynajmiaj można, że zoś klikaź po niema ztyh atoclickaruw 8
To dobry pomysł na „bezczynną” grę, ale ma kilka poważnych wad, które sprawiają, że jest bezcelowa. 1. Nie ma zarabiania offline. TO NIE DZIAŁA, przetestowałem pod każdym względem, jest zepsuty i nie zarabiasz poza grą. 2. Ceny, ceny są najwyższe, jakie kiedykolwiek widziałem za usuwanie reklam 3. Aktualizacje / restart. Koniec jest po prostu restartem z niczym, bez żadnej fajnej wartości powtórki. To w połączeniu z niedziałającymi aktualizacjami sprawia, że koszt jest całkowicie nierozsądny.
Kiedyś normalnie w pamięci grałem i było ok teraz gdziekolwiek w ekranie kliknę to od razu mnie na reklamę
Fajna gra tylko problem z niezapisywaniem się planet
Po pewnym czasie gra staje się nudna. po zdobyciu całej broni i wszystkich ulepszeń nie ma już nic do zrobienia.
Lanvin Planet Scene print bomber jacket - Multicolour Farfetch
Ta gra pozwala ulepszyć moc, generowanie odradzania i inne rzeczy, ale w ogóle nic nie robią. Czas regeneracji pozostaje taki sam, podobnie jak wszystko inne. Teraz, gdyby to się ulepszyło, głosowałbym 3 gwiazdki. Gra jest praktycznie bez sensu.
Umieszczanie reklam po każdym poziomie, aby zmusić ludzi do zakupu blokera reklam, jest idiotyczne i zachłanne. Rujnuje grę i odmawiam wsparcia deweloperowi, który to robi. Nie mam nic przeciwko kupowaniu waluty gry, ale odmawiam płacenia, aby móc zagrać w darmową grę.
Planet Bomber! Arcade fjq
Typowa gra Voodoo… zaczyna się jako grywalna, a następnie obiekt ewoluuje znacznie szybciej niż twoje możliwości, aby spróbować skłonić cię do zapłacenia absurdalnej kwoty pieniędzy, aby nadążyć. Chciałbym, żeby ta firma spłonęła doszczętnie.
To fajna gra. Ale próbowałem zapłacić za dodatek za darmo, a gra powiedziała mi, że się nie udało. Więc spróbowałem ponownie, gra powiedziała mi, że znowu się nie powiodła. Ale zostałem obciążony dwukrotnie za oba razy, gdy próbowałem kupić dodatek za darmo.
absolutnie kocham tę grę. ale jest tylko droga, droga do wielu reklam. sprawia, że nie jest to tak zabawne doświadczenie, jak mogłoby być.
Retro Garage - Car Mechanic Simulátory nbx
interfejs użytkownika jest na drodze sam w sobie, planety bardzo szybko stają się denerwujące do zniszczenia, ponieważ ich zniszczenie zajmuje wieczność. chyba, że skupisz się na celności, a potem leniwie udasz się do sedna. ale w tym momencie stukasz tak cholernie, że ledwo możesz użyć niczego, co odblokowałeś. co więcej, reklamy są niezwykle wszechobecne, a jedynym sposobem na grę jest tryb samolotowy. absolutnie okropna gra. Bawiłbym się, gdyby to nie było do bani pieniędzy
Gry z humorem · Gry zręcznościowe · Wszystkie · Osiąganie dystansu i udoskonalanie ... Bomber Friends. serce cale serce 14. (3703). Gra Bomb It 6
Mój główny problem z grą polega na tym, że używasz specjalnych pocisków w połowie przypadków, gdy zmienia to również celowanie.
Spoko apka, jeśli macie raklamy wlónczcie tryb ✈️
Jest ok
Jeśli szukasz Planet Bomber Mod Apk lub jeśli chcesz mieć wersję Hack Planet Bomber z nieograniczonymi pieniędzmi. to jesteś we właściwym
Uwielbiam tę grę, po prostu jest dużo reklam, zrób to, aby było mniej reklam, albo rzucę tę grę i nie, nie chcę dawać pieniędzy ludziom, którzy ją stworzyli
reklamy, reklamy wszędzie
Nic nie można zrobić, po wejściu do gry pojawia się informacja o polityce informacyjnej interfejs internetowy zawadza
Kolejna gra z vooodooo wiadomo, że do jakiegoś badziewa nastempna broń jest na 5 planecie i jak odblokował wszysto odblokowane jakie wydasz 1000 ale takie gry posiadasz wszystko za darmo a tak kupujesz elitę i dodadkowe bronie wiedzą dla czego jest taka sama załapana tylko na szmal
Planet Bomber! እንቅስቃሴ ያለባቸው fctb